Un dels serveis que més ens il·lusiona poder donar als nostres clients és la e-bodega.

Des d’ e-masovers i de la mà del Dominique Abernethy (fundador i organitzador de la mostra Arrels del Vi de Sant Martí d’Empúries), us volem recomanar els millors vins de la D.O. Empordà per gaudir a casa vostra.

Aquí compartim la primera recomanació d’en Dom:

selecció estiu 2014

Celler Hugas de Batlle

celler-hugas-batlle-la-pineda  celler-hugas-batlle-coma-de-vaixell  celler-hugas-batlle-la-falguera  eller-hugas-batlle-finca-fredosa

La finca familiar on creixen les vinyes està situada entre la carretera de Port Bou i la Cala Rovellada de Colera i té una gran influència del mar mediterrani donat que està només a 150 metres de la platja.

Les terrasses de pedra seca i pissarra, així com el clima marcat per la tramuntana, són característiques intrínseques de la vila de Colera que marquen també de forma clara la personalitat d’aquests vins.

La replantació que va iniciar la comercialització dels seus vins es va fer el 2008 i destaquen els 4.000 ceps de Syrah i les 6.000 de Garnatxa Blanca que envolten el seu celler propi.

La meva selecció d’aquest estiu:

Blanc: 30/70, 201330.70 Hugas de Batlle

 Un vi de perfil modern, afruitat, però sense ser dolç; es pot gaudir amb o sense menjar, però això sí, ben fred.

30% Moscatell d’Alexandria

70% Garnatxa blanca

Nas perfumat que recorda amb sotilesa els préssecs, els albercocs i la mel de l’aroma del Moscatell sobre un fons de flors blanques i herbes aromàtiques més típiques de la Garnatxa Blanca. Boca ampla que sap guarir la frescor i la intensitat del punt just del nervi per maridar tot tipus de plats de cuina d’estiu. Delicadesa de la garnatxa, perfum del Moscatell i amb la frescor i persistència del conjunt.

Negre: Coma Fredosa, 2010coma fredosa hugas de batlle

 

Aquest vi té molta personalitat i és un dels meus negres preferits de l’Empordà. És molt recomanable gaudir d’ell a 14º.

63% Cabernet Sauvignon

33% Garnatxa

Vermell profund i amb contorn blavós, fosc com correspon al Cabernet. De la garnatxa destaca al vi el seu perfum i afruitament al nas; records a la maduixa i melmelada de maduixa, aroma d’eterna joventut en un vi de pissarres on queda patent la mineralitat, l’elegància i l’honradesa. Boca suau, però consistent. Profunda, tot i lleugera.

Enoturisme

El celler Hugas de Batlle ofereix tasts diferents des de 7€ per persona. A mi em sembla molt interessant el tast vertical del Coma Fredosa (12€/ persona).

Reserva cita prèvia trucant al 972389149 o per mail a info@cellerhugasdebatlle.com

Espero que els gaudiu aquest estiu.

D0m.

#emasovers #hugasDeBatlle#DOEmporda #emporda #winelovers #costabrava

Perquè prendre una bona copa de vi a l’aire lliure o davant de la xemeneia, és un dels més grans plaers de viure!

Si saps de què parlem, consulta la nostra PROMOCIÓ VINS d’aquest estiu AQUÍ.

T’agradarà tant, que la voldràs a casa teva!