d’on venim? cap a on anem?

http://www.elpunt.cat

Des del respecte i l’admiració a aquesta figura del camp català, neix el projecte d’e-masovers, inspirat en els masovers d’ahir i adaptat al món 2.0 d’avui.

La nostra experiència personal i professional és la que ens ha portat a fer aquest pas de proposar un conjunt integral de serveis per a segones residències.

Hi ha moltes coses que es fan complicades de portar a terme en una casa a on no hi vius. Tant la Marta com la Nagore ho saben perfectament, i fa temps que d’una manera o altra exerceixen de masoveres.

La Marta coneix molt bé les cases de l’empordà. Té molta experiència en la gestió d’obres, coordinació de professionals, control de pressupostos, custòdia de claus… els seus clients sovint compten amb ella per realitzar gestions més enllà de la pròpia reforma: recollida de correu, revisió de subministres, propostes d’oci i cultura… Ella es converteix en tot un referent per aquesta gent que ve a passar aquí els seus dies de descans. En ella s’hi pot confiar. A més, també gestiona cases rurals i apartaments turístics. Sempre estan a punt per rebre als visitants!

La Nagore te experiència en la localització d’espais per a rodatges de cinema. I també ha custodiat moltes claus de propietats per fer visites amb el director, per coordinar entrades i sortides de decoradors, atrezzistes, tècnics de llum, de so, actors, productors… per transformar-les en platós cinematogràfics, rodar unes quantes escenes, i més tard tornar a deixar-les amb la forma i estat inicial. També ha passat molts anys pujant i baixant de Barcelona els caps de setmana… Sap perfectament el que és arribar divendres amb ganes de desconnectar i haver de gestionar mil i un detalls pendents: el sopar, la roba de llit, el jardí…

Perquè masovers? Perquè és una figura molt lligada a la terra. També perquè no és un ofici en sí mateix, sinó que suposa la realització d’oficis diversos… “Hi ha molta feina al mas!” , diu la dita. I les cases d’avui necessiten atencions molt diversificades: neteja, jardineria, manteniment de piscines, de calderes… cada casa és diferent i té les seves particularitats.

Perquè 2.0? Perquè el masover tradicional cuidava les terres d’un tercer a canvi d’allotjament i un percentatge dels guanys de la collita, però gràcies a les xarxes, les comunicacions i els avenços tecnològics, avui en dia, no sempre és necessari residir al mateix mas per poder cuidar-lo. I el treball col·laboratiu és també una tendència a l’alça: no tothom sap fer de tot. Cal saber qui fa què i fer-ho bé.

Aquest són els nostres valors:

  • Qualitat i flexibilitat en el servei: fer-ho bé i a la vostra mida.
  • Confidencialitat: perquè volem que ens deixis entrar amb tota tranquil·litat.
  • Honestedat i integritat: exercim la nostra professionalitat amb totes les garanties.
  • Esperit d’equip: per obtenir el millor resultat en tot allò que fem.
  • Passió: per l’Empordà i la Costa Brava i per la nostra feina.

Marta i Nagore