Coneixes el White Summer Market 2014? Es celebra a Pals del 2 al 17 d’agost i a e·masovers ens ha semblat un entorn ideal per a compartir el nostre projecte.

white summer emasovers emporda event

El White Summer va néixer fa dos anys amb una aposta clara: oferir una alternativa d’oci a la gent que ve a passar les vacances a l’ Empordà – Costa Brava. L’esdeveniment es proposa combinar el shopping a un mercat de productes boho-chic, amb la gastronomia i el copeo típic de les nits d’estiu.

Al Mas Gelabert a Serres de Pals (una masia de 1726, envoltada de camps verds), aquest any més de 250 expositors presentarem les nostres apostes més creatives: moda, joieria, complements, artesania, productes infantils, gastronomia… de tot una mica!

e-masovers tindrà el seu stand a la zona 3, un fantàstic aparador dissenyat i construït amb l’ajuda dels nostres col·laboradors habituals (CarolinaCarolina, fusteria Sarasa, serralleria Mase, jardineria Ángel, Joan Benítez obra nova i restauracions, Jordi i David pintors, l’Horta de la Mercè, El Rissec, Habita i Decora, Slow Fusta) i a la col·laboració especial de Persiana Barcelona.

white summer emasovers event emporda

A més hem organitzat una mostra d’algunes de les activitats que e-masovers et porta a domicili. També amb l’ajuda de col·laboradors habituals. Aquesta és la nostra agenda (quan vulguis també a casa teva!)

  • Diumenge, 3 d’agost: Sorteig d’un lot de productes gastronòmics de l’Empordà. Amb Empordà Petits Plaers
  • Dilluns, 4 d’agost: Al nostre stand tota la tarda i nit, tastet de productes de l’Horta de la Mercè i sorteig de lot de productes collits el mateix dia de l’hort.
  • Dimarts, 5 d’agost: a la zona tallers a les 19.00h, manualitats infantils.Construïm un antic talismà per protegir casa teva.
  • Divendres, 8 d’agost: a la zona Arbre a les 20.00h. Ioga en família per a pares i fills. Amb Corasana i Gemma Massó.
  • Dissabte, 9 d’agost: Showroom de complements amb Experimenta Jewels i Einara. Al nostre stand, tota la tarda- nit.
  • Diumenge, 10 d’agost: Qi Gong (Txi Kung) a les 21.00h a la zona Arbre amb Verónique Piguet. I sorteig d’un lot de productes gastronòmics de l’Empordà al nostre stand. Amb Empordà Petits Plaers
  • Dilluns, 11 d’agost: Al nostre stand tota la tarda i nit, tastet de productes de l’Horta de la Mercè i sorteig de lot de productes collits el mateix dia de l’hort.
  • Dimarts, 12 d’agost: a l’escenari principal a les 19.00h., concert infantil amb Oriol Canals i cia.
  • Dissabte, 16 d’agost : Showroom de complements amb Experimenta Jewels i Einara. Al nostre stand, tota la tarda -nit.
  • Diumenge, 17 d’agost: a les 21.00h sorteig especial e·masovers, cuidem casa teva 2014!” el guanyador serà un d’entre tots els visitants al nostre stand que s’hagin inscrit durant els 15 dies del White Summer.

esperem veure’t allà!

 

#emasovers #whitesummerexpositores #WSMarket14 #martiniroyale #moritz #gramona #tresc