Captura de pantalla 2016-02-08 a las 17.06.24

[Video: "Moviment"]

Fa un mes i escaig que hem començat un any nou, un any diferent. Un any on sembla que, finalment, l’hivern s’ha decidit a arribar i hem trencat amb la sensació d’estar gaudint d’una primavera eterna.

Ja sigui pel positivisme i l’energia que transmet la gamma cromàtica d’aquesta terra, la gran varietat de flora o aquella olor tan característica de l’Empordà la barreja de l’olor del mar i la muntanya; sigui pel que sigui, a e-masovers comencem amb força! 

IMG_1140

IMG_4594

I és que a qui no li ve de gust gaudir de totes aquelles petites coses que ens fan feliços a l’Empordà? Com ja saps, hem recuperat el paper del tradicional masover de les cases pairals i de pagès de l’Empordà i l’hem portat als nostres dies, al món 2.0. D’aquesta manera, nosaltres ens n’ocupem de tot, com feien els antics masovers, fins el més petit detall, perquè no hagis de preocupar-te de res més que relaxar-te i gaudir.

Custòdia de clau. Ens pots designar com un dels principals titulars de les claus de casa teva perquè ens en cuidem quan tu no hi siguis. D’altra banda, els serveis d’emergència tindran les nostres dades i podrem solucionar qualsevol incidència en nom teu, sigui l’hora que sigui.

clau rustic

clau

Serveis de cap de setmana i vacances. Vols arribar i tenir la casa a punt? Res millor per gaudir dels teus dies de decans tenint-ho tot fet: la casa neta i ventilada, els llits fets, la nevera plena i, fins i tot, el menjar a taula! T’oferim que gaudeixis dels teus dies de vacances i descans des del minut zero.

IMG_7177
Qui ha visitat l’Empordà sap que tant aquesta terra com el seu mar, ens ofereixen uns productes gastronòmics excel·lents i tots ells molt variats. Coneix el nostre Servei de productes de l’Empordà des dels millors vins i els millors productes gastronòmics fins els millors productes artesanals de la zona.

Foto calçots

IMG_1273

gambes

Ens agrada mimar-te i és per això que volem fer-ho però sense haver de moure’t. Necessites un perruquer, un professor de ioga, un professor d’idiomes, un cuiner per aquell dia tan especial o potser vols que et gestionem les entrades per algun espectacle i un cangur perquè puguis deixar el nens? Et portem els millors professionals de la zona a casa teva perquè et facin sentir millor amb els nostres Serveis a domicili.

IMG_3034

Tenim diferents paquets de serveis per oferir-te i, si cap t’encaixa, te’n fem un a mida! I moltes coses més… com ara acompanyament turístic, personal shopper, fotografies, rodatges, interiorisme i decoració…


IMG_1274

Encara et falten motius per venir a gaudir de l’Empordà?