Avís Legal i LOPD

CONDICIONS LEGALS, PRIVACITAT I DRETS

Condicions legals – Qualsevol transmissió, distribució o emmagatzematge, total o parcial, dels textos, de les imatges i altres continguts inclosos en aquesta web ha de comportar el previ i exprés consentiment per escrit de e·masovers. Queden expressament prohibides, quan aquestes tinguin finalitats comercials, la reproducció, còpia, comunicació pública, distribució, manipulació, i qualsevol altra forma d’utilització, de tot o part d’aquest web o qualsevol dels seus continguts, sense la prèvia i expressa autorització per escrit de e·masovers.

Aquest web pot contenir enllaços a pàgines externes de les quals e·masovers no es responsabilitza ni dels continguts ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb aquests llocs. e·masovers pot modificar sense previ avís les característiques i les especificacions dels seus serveis, així com qualsevol altra informació aquí recollida, i no està subjecta a cap garantia de cap tipus. D’altra banda, e·masovers no és responsable de cap dany directe o indirecte que pugui ocasionar l’exactitud, veracitat o exhaustivitat de la informació, o l’ús que se’n pugui fer. L’accés a aquest web no dota l’usuari de llicència o autorització per utilitzar, més enllà de l’ús estrictament personal, cap contingut, informació o servei existent en el web ni sobre cap dret que estigui relacionat amb aquest, especialment els de propietat intel·lectual i industrial .

Privacitat i LOPD – Les dades facilitades pels usuaris podran quedar recollides en el fitxer automatitzat anomenat “màrqueting” i registrat en e-masovers.com, el responsable del qual és empordà masovers S.C, Carrer Aigüeta, 2, 17100 – La Bisbal d’Empordà (Girona), telèfon +34 609 216 224 i la finalitats dels quals és només de suport a consultes, gestions, màrqueting i publicitat als comunicants. Els interessats podran exercir el dret d’accés, rectificació , cancel·lació i oposició de les dades, enviant una sol·licitud escrita i signada amb el nom, cognoms i DNI, amb les instruccions precises per a aquest efecte a l’adreça abans indicada o al correu electrònic hola@e-masovers.com. La tramitació dels formularis inclosos al web implicarà el consentiment exprés de l’usuari perquè e·masovers faci les cessions de les dades de caràcter personal de l’usuari comunicant a totes les persones que siguin necessàries per dur a terme les finalitats del fitxer automatitzat. Qualsevol informació, idea o material, de qualsevol tipus, que sigui remès a e · masovers per l’usuari serà considerat públic i no confidencial, i podrà ser utilitzat lliurement per e · masovers.

Drets – El copyright i els drets sobre el contingut de la web pertanyen a e·masovers.

Baixa de la llista de correu electrònic: si desitgeu donar-vos de baixa de la llista de correu electrònic, només heu d’enviar un correu a hola@e-masovers.com i fer la sol·licitud de baixa de la llista de correu.

Dret d’accés – Totes les persones que ho desitgin poden exercir el dret d’accés per saber quina informació, de caràcter personal, disposen els fitxers de e·masovers. (*)

Dret de rectificació Totes les persones que ho desitgin poden exercir el dret de rectificació de les dades de caràcter personal que hi ha dipositades en els fitxers de e·masovers. (*)

Dret a oposició – Totes les persones que ho desitgin poden exercir el dret d’oposició de les dades de caràcter personal que hi ha dipositades en els fitxers de e·masovers. (*)

Dret a cancel·lació – Totes les persones que ho desitgin poden exercir el dret de cancel·lació de les dades de caràcter personal que hi ha dipositades en els fitxers de e·masovers. (*)

(*) De conformitat amb els articles 15 i 16 de la Llei orgànica 15/1999, i els articles 27, 31 i 34 del Reial decret 1720/2007, i d’acord amb els protocols d’actuació establerts.

Aquesta pàgina web ha estat estructurada mitjançant l’aplicació de gestió de continguts lliure WordPress i es troba allotjada en Pop Ecomm.